Low-pass filter: Béda antarrépisi

12 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
mTidak ada ringkasan suntingan
'''Low pass filter''' (LPF) idéal nyaéta [[Filter (Pamrosésan Sinyal)|filter]] nu mibanda fungsi transfer atawa [[Téori sistem LTI#Réspon frékuénsi|réspon frékuénsi]]:
 
H<sub>LPF</sub><math> H (\omega) = \begin{cases} e^{-j \omega t_d}, & pikeun | \omega | \le \omega_c \\ 0, & pikeun \omega lianna \end{cases}</math>
 
Amplitudo jeung fase <math>H(\omega)</math> digambarkeun saperti di handap ieu:
3.120

éditan