Low-pass filter: Béda antarrépisi

27 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
mTidak ada ringkasan suntingan
H<sub>LPF</sub><math>(\omega) = \begin{cases} e^{-j \omega t_d}, & pikeun | \omega | \le \omega_c \\ 0, & pikeun \omega lianna \end{cases}</math>
 
Amplitudo jeung fase H<sub>LPF</sub><math>H(\omega)</math> digambarkeun saperti di handap ieu:
 
[[Gambar:Low-pass filter.jpg|thumb|center|250px|Réspon frékuénsi LPF]]
[[Réspon impuls]] tina LPF idéal bisa kapanggih ku cara nerapkeun kabalikan [[transformasi Fourier]] kana persamaan nu aya di luhur, sarta ngahasilkeun:
 
:h<sub>LPF</sub><math>h (t) = \frac{\sin \omega_c (t - t_d)}{\pi (t - t_d)}.</math>
 
Gambaran respon impuls tina LPF bisa ditingali saperti kieu:
3.120

éditan