Rubakpita: Béda antarrépisi

422 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
mTidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Bandwidth filter LPF.jpg|350px| Bandwidth [[Low-pass filter]]]].
 
Bandwidth [[bandpass filter]] idéal sarua jeung W<sub>B</sub> = <math>\omega</math><sub>c2</sub> - <math>\omega</math><sub>c1</sub>. Titik tengah <math>\omega_o</math> = (<math>\omega</math><sub>c1</sub> + <math>\omega</math><sub>c2</sub>)/2 disebut frékuénsi tengah [[Filter (Pamrosésan Sinyal)|filter]].
 
[[Gambar:Bandwidth BPF.jpg|350px| Bandwidth [[bandpass filter]]]].
 
Euweuh définisi bandwidth pikeun [[high-pass filter]] jeung [[bandstop filter]].
 
Pikeun [[Filter (Pamrosésan Sinyal)|filter]] dina pamakéan sapopoé atawa filter non-idéal, définisi umum pikeun bandwidth filter nyaéta bandwidt 3-dB, W<sub>3 dB</sub>. Dina kasus [[low-pass filter]], W<sub>3 dB</sub> ditetepkeun salaku frékuénsi positif dimana spéktrum amplitudo <math>|H(\omega)|</math> turun nepi ka hiji harga nu sarua jeung <math>\frac{|H(0)|}{\sqrt{2}}</math>.
 
==Bandwidth sinyal==
3.120

éditan