Béda révisi "Gékbrong, Cianjur"

39 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
|dati2=Kabupatén
|nami dati2=Cianjur
|lega=46,50 km²
|pangeusi=47.430
|kalurahan=8
|nami camat=Henri Prasetyadi, AP, MM
|kapadetan=-1020 jiwa/km²²
|propinsi=Jawa Barat
}}
262

éditan