Antonim: Béda antarrépisi

5 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Antonim''' (asalna ti [[basa Yunani]] ''anti'' ("lawan") sarta ''onoma'' ("[[ngaran]]") nyaéta hiji istilah [[linguistik]] anu ngarujuk kana papasangan [[kecap]] anu lalawanan hartina (lawan kecap). Conto: panas nyaéta antonim tiis.
 
== Tempo ogé ==
3.120

éditan