Béda révisi "Kapuloan Sunda Leutik"

12 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
[[Image:Sunda_LeutikNusantara.pnggif|thumb|300px|right|AtlasPerenah Kapuloankapuloan Sunda Alit di Nusantara]]
'''Kapuloan Sunda Alit''' atawa '''Nusa Tenggara''' nyaéta sakumpulan [[pulo]] di [[Indonésia Wétan]]. Jeung [[Kapuloan Sunda Gedé]] di béh kulon, kapuloan ieu ngabentuk [[Kapuloan Sunda]].
 
11.693

éditan