Kapuloan Sunda Gedé: Béda antarrépisi

82 bita ditambahkeun ,  16 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
mTidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Nusantara.gif|thumb|300px|Kapuloan Sunda Gedé, bagian kulon Nusantara]]
'''Kapuloan Sunda Gedé''' nyaéta sakumpulan [[pulo]] di [[Indonésia]] Kulon nu ngawengku,
 
12.178

éditan