Buka ménu utama

Parobahan

18 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
m
*[http://news.bbc.co.uk/2/hi/science/nature/4046557.stm Cicada and forest mulch]
*[http://www.cicadas-pictures.com Cicadas pictures] nembrakkeun fakta & gambar turaés katut paripolahna, daur hirup, jeung daharna.
*[http://cicadamania.com/cicadas/ Cicada Mania] hasngabogaan cicadawarta, newsNLD, FAQstumbu, linksgambar, picturesjeung vidéo andngeunaan videoturaés.
*[http://buzz.ifas.ufl.edu/c700fl1.htm Audio files of the "songs" of some Cicadas from Florida].
*[http://www.chat11.com/Cicada_Life_Cycle Cicada Life Cycle] loka nu ngadadarkeun daur hirup turaés kalawan lengkep.
11.493

éditan