Béda révisi "Obrolan pamaké:SieBot"

1.359 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Kaca anyar: <b>SieBot</b> is the bot of Siebrand. This bot account is intended to be used with ''pywikipedia'''s interwiki.py to resolve and add interwiki links. Please [[:w:nl...)
 
<div style="border:2px solid #f3e4f2; background-color:#ddcef2; font-size:95%; margin-bottom : 1em; padding: 5px;">'''Bagéa, Lur!''' [[Wikipédia:Wilujeng sumping|Wilujeng sumping]] di komunitas '''[[Wikipédia]]''', hususna Wikipédia édisi [[Basa Sunda]].
Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca [[Pamaké:{{PAGENAME}}|pamaké {{PAGENAME}}]] ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.
 
Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :
:*[[Wikipédia:Pitulung|Pitulung]], atanapi mangga tingalan [[Wikipédia:NLD|nu loba ditanyakeun]] (sanajan can lengkep) ngeunaan ramatloka ieu.
:*upami sadérék nembéan di Wikipédia ieu, mangga tingali cara maké di [[Wikipedia:Kursus kilat|Kursus kilat]] jeung [[Wikipedia:Cara nyieun artikel|Cara nyieun artikel]]
:*Nanyakeun atawa méré usul ngeunaan Wikipédia ieu di '''''[[Wikipedia:Sawala|Sawala]]'''''.
:*Pigunakeun '''[[Wikipédia:Kotrétan|Kotrétan]]''' pikeun nyobaan ngédit.
 
Keur '''tawis leungeun''' dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik &#126;&#126;&#126;&#126; (opat kali tanda gelombang/''tilde'').
{|width="100%"
|align="right"|'''[[Wikipedia:Babel/su-0|Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?]]'''
|}
 
[[Husus:Kontribusi pengguna/125.161.38.95|125.161.38.95]] 09:17, 13 Agustus 2008 (UTC)
</div><br/>
 
 
<b>SieBot</b> is the bot of [[:nl:User:Siebrand|Siebrand]]. This bot account is intended to be used with ''pywikipedia'''s interwiki.py to resolve and add interwiki links. Please [[:w:nl:User talk:Siebrand|let my master know]] if I do anything you disagree with.
----
Pamaké anonim