Paul: Béda antarrépisi

36 bita dipupus ,  13 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (bot Nambih: mk:Сина боја)
mTidak ada ringkasan suntingan
}}
 
[[Gambar:Color icon blue.svg|thumb|right]]'''Paul''' atawa '''biru''' atawa '''bulao''' (tina basa [[Walanda]] ''blauw'') nyaéta warna anu dihasilkeun ku [[cahaya]] nu boga [[spéktrum]] nu didominasi ku énergi nu [[Gelombang#Panjang gelombang|panjang gelombang]]na antara 440–490 [[nanométer]].
Paul dianggap salasahiji ti tilu [[warna primér]] sajaba ti [[beureum]] jeung [[héjo]].
 
* [[Daptar warna]]
 
{{stubEMSpectrum}}
 
[[Kategori:Warna]]
3.120

éditan