Béda révisi "Wikipedia:Bantahan umum"

Taya parobahan ukuran ,  14 tahun yang lalu
m
mindahkeun Wikipédia:Bantahan umum ka Wikipedia:Bantahan umum
m
m (mindahkeun Wikipédia:Bantahan umum ka Wikipedia:Bantahan umum)
11.752

éditan