Béda révisi "Ahilawati"

637 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
Kaca anyar: '''Ahilawati''' nyaéta ngaran hiji inohong wanoja dina wiracarita Mahabarata. Manéhna mangrupakeun anak naga sarta ngadahup ka anakna Bima anu ngaranna [[...
(Kaca anyar: '''Ahilawati''' nyaéta ngaran hiji inohong wanoja dina wiracarita Mahabarata. Manéhna mangrupakeun anak naga sarta ngadahup ka anakna Bima anu ngaranna [[...)
(taya bédana)
3.120

éditan