Béda révisi "Ahilawati"

18 bita dipupus ,  13 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Kaca anyar: '''Ahilawati''' nyaéta ngaran hiji inohong wanoja dina wiracarita Mahabarata. Manéhna mangrupakeun anak naga sarta ngadahup ka anakna Bima anu ngaranna [[...)
 
m
'''Ahilawati''' nyaéta ngaran hiji inohong wanoja dina [[wiracarita]] [[Mahabarata]]. Manéhna mangrupakeun anak naga sarta ngadahup ka anakna [[Bima (Mahabarata)|Bima]] anu ngaranna [[Gatotkaca]]. Waktu lalagasan manéhna dipikawanoh kalayan ngaran Maurwi. Manéhna dikawin ku Gatotkaca sanggeus ngaliwatan ujian nu beurat. Maurwi ngusulkeun sagala rupa patanyaan sarta Gatotkaca junun ngajawab kabéhanana. Manéhna jeung Gatotkaca boga anak awéwé nu dingaranan [[Barbarika]] anu leuwih dipikawanoh kalayan ngaran [[Katusyamji]].
 
== Tempo ogé ==
3.120

éditan