Béda révisi "Saroja"

4.135 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
Kaca anyar: '''Saroja''' (''Nelumbo nucifera'' Gaertn.) nyaéta spesies tutuwuhan cai ti genus ''Nelumbo'' (taraté) anu asalna ti India. Di Indonésia, tutuwuhan ieu ogé mindeng disebu...
(Kaca anyar: '''Saroja''' (''Nelumbo nucifera'' Gaertn.) nyaéta spesies tutuwuhan cai ti genus ''Nelumbo'' (taraté) anu asalna ti India. Di Indonésia, tutuwuhan ieu ogé mindeng disebu...)
(taya bédana)
3.120

éditan