Béda révisi "Bungbu dapur"

48 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (bot Ngarobih: fr:Ingrédient de cuisine)
m
'''Bungbu dapur''' atawa '''samara''' atawa '''sambara''' nyaéta rupa-rupa bagian tina [[tutuwuhan]] atawa hasil olahannana nu dipigunakeun keur méré rasa sedepngeunah kana [[kadaharan]]. Biasana bungbu dibebek, diirisandisiksik atawa digerusdiréndos terus diabrukkeundigalokeun kanajeung [[sayur]] atawa kadaharan naon baé nu rék dijieun.
 
==Daptar bungbu [[dapur]]==
 
{{dahareun-pondok}}
[[Kategori:Bungbu| Bungbu]]
 
[[da:Ingrediens (mad)]]
3.120

éditan