Béda révisi "Obrolan pamaké:Mike.lifeguard"

1.411 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
Welcome! partner in su.wiki
 
(Welcome! partner in su.wiki)
 
<div style="border:2px solid #f3e4f2; background-color:#ddcef2; font-size:95%; margin-bottom : 1em; padding: 5px;">'''Bagéa, Lur!''' [[Wikipédia:Wilujeng sumping|Wilujeng Sumping]] {{PAGENAME}} di komunitas '''[[Wikipédia]]''', hususna Wikipédia édisi [[Basa Sunda]].
Pikeun pangwanoh ka baraya lianna, mangga eusian kaca [[Pamaké:{{PAGENAME}}|pamaké {{PAGENAME}}]] ku sababaraha hal nu peryogi kauninga, utamana ngeunaan widang naon waé nu janten interés sadérék.
 
Pikeun hal-hal nu sipatna téhnis, mangga buka kaca :
:*[[Wikipédia:Pitulung|Pitulung]], atanapi mangga tingalan [[Wikipédia:NLD|nu loba ditanyakeun]] (sanajan can lengkep) ngeunaan ramatloka ieu.
:*upami sadérék nembéan di Wikipédia ieu, mangga tingali cara maké di [[Wikipedia:Kursus kilat|Kursus kilat]] jeung [[Wikipedia:Cara nyieun artikel|Cara nyieun artikel]]
:*Nanyakeun atawa méré usul ngeunaan Wikipédia ieu di '''''[[Wikipedia:Sawala|Sawala]]'''''.
:*Pigunakeun '''[[Wikipédia:Kotrétan|Kotrétan]]''' pikeun nyobaan ngédit.
 
Keur '''tawis leungeun''' dina kaca sawala, siga kaca ieu, ketik &#126;&#126;&#126;&#126; (opat kali tanda gelombang/''tilde'').
{|width="100%"
|align="right"|'''[[Wikipedia:Babel/su-0|Tidak berbahasa Sunda (don't speak Sundanese)?]]'''
|}
 
[[Pamaké:Mikhailov Kusserow|Mikhailov Kusserow]] ([[Obrolan pamaké:Mikhailov Kusserow|sawala]]) 07:58, 7 Oktober 2008 (UTC)
</div><br/>
 
 
[[m:user talk:Mike.lifeguard]]