Béda révisi "Kategori:Candi"

21 bita ditambahkeun ,  15 tahun yang lalu
m
kat
 
m (kat)
'''Candi''' téh hartina wangunan rélijius, hususna pikeun nu ngagem [[Hindu]]/[[Budha]] di [[Nusantara]].
 
[[Kategori:Budaya]]
12.294

éditan