Béda révisi "Citakan:Tl"

55 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (robih)
m
&#123;{{{[[Citakan:{{{1}}}|{{{1}}}]]}}<noinclude>
 
----
Citakan Kango Nembongkeun Citakan
citakan kango nembongkeun citakan
</noinclude><noinclude>[[Kategori:Citakan|{{PAGENAME}}]]</noinclude>
</noinclude>
12.294

éditan