Béda révisi "Ageman"

12 bita ditambahkeun ,  15 tahun yang lalu
m
{{pondok}}
(Agama kedah di mumule)
 
m ({{pondok}})
4. Bagi waris kudu sarua awewe jeung lalaki
Kumaha uarang balarea nyikapi perkawis agama iyeu anu di sodorkeun ku para pemikir aheng malah nyimpang tina tatanan / aturan agama jeung budaya Islam jeung budaya Indonesia anu kacida anehna can bisa kapikir kunu jalmi bodo saperti kuring sorangan. ngan untung undang undang Agama anu anyar di tolak ku memntri Agama, patut acungan jempol ker mentri agama anu kacida tegasna. Kuring ngarasa reueus pisan ka pamarentah anu geus merenahkeun eta undang-undang / hukum islam dina wewengkon di Indonesia jeung ngarasa daria khususnya ka MUI oge ngarasa tegas jeung teu aya tendeng aling-aling
 
{{pondok}}
12.294

éditan