Béda révisi "Plasma getih"

6.402 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
Kaca anyar: '''Plasma getih''' nyaéta komponén cairan dina getih, tempat suspénsina sél-sél getih. Plasma dina getih téh 55% tina volumena, nu diwangun ku cai (9...
(Kaca anyar: '''Plasma getih''' nyaéta komponén cairan dina getih, tempat suspénsina sél-sél getih. Plasma dina getih téh 55% tina volumena, nu diwangun ku cai (9...)
(taya bédana)
11.771

éditan