Béda révisi "Plasma getih"

8 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Kaca anyar: '''Plasma getih''' nyaéta komponén cairan dina getih, tempat suspénsina sél-sél getih. Plasma dina getih téh 55% tina volumena, nu diwangun ku cai (9...)
 
{{Getih}}
 
{{biologi-pondok}}
 
[[Category:Getih]]
23.343

éditan