Béda révisi "Akar kuadrat"

25 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
{{tarjamahkeun|Inggris}}
m (warnfile Adding:zh,en,pl,fi,es,is Modifying:pt)
m ({{tarjamahkeun|Inggris}})
{{tarjamahkeun|Inggris}}
Dina [[matematik]], '''akar kuadrat''' [[real number|wilangan riil]] [[non-negative|non-negatip]] ''x'' dilambangkeun ku <math>\sqrt x</math> sarta ngagambarkeun wilangan riil non-négatip nu ngarupakeun ''kuadrat'' (hasil kali tina wilangan éta sorangan) nyaéta ''x''.
 
12.294

éditan