Béda révisi "Ékuinoks"

Taya parobahan ukuran ,  13 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Kaca anyar: {{solstice-equinox}} thumb|300px|Kumaha Srangenge nyaangan Bumi nalika poe ékuinoks '''Ékuinoks''' atawa ''equinox'' nyaeta kaayaan nalika [[sra...)
 
mTidak ada ringkasan suntingan
Equinox mangrupakeun awal [[usum semi]], jeung [[usum gugur]].
 
WAnciWanci caang beurang rada gampang diukur. Ieu dilakukeun di sawatara kabudayaan nalika [[festival|festival-festival]] dirayakeun nalika ekuinoks.
 
==Tempo oge==
23.354

éditan