Béda révisi "Kadu"

Ngarengsekeun ieu artikel
(Nukluykeun hanca)
(Ngarengsekeun ieu artikel)
Saban "kamar" kaeusi ku sawatara (biasana 3) [[siki]]. Siki kabungkus ku [[pamungkus siki]] nu warnana bodas nepi ka konéng caang kalawan kandel nu variatif, tapi dina [[kultivar]] nu punjul bisa ngahontal 3cm. [[Budidaya]] kadu diarahkeun pikeun ngahasilkeun siki anu leutik kalawan pamungkus siki anu kandel, alatan pamungkus siki ieu pisan bagian anu didahar. Sikina boga daging nu kandel sarta bisa didahar sanggeus dikulub. Siki kadu boga sipat ''recalcitrant'', ngan bisa hirup kalawan kadar cai nu loba (di luhureun 30% beurat) sarta tanpa perlakuan nu tangtu ngan sanggup tahan hirup saminggu saméméh tungtungna [[émbrio]]na paéh.
 
<!--
==Sumebarna==
Kadu asalna ti [[Indonésia]], [[Malaysia]], jeung [[Brunei]], sanajan tangkalna bisa tumuwuh di sambarang cuaca anu sarupa. Puseur karageman biologi sarta ékologi kadu nyaéta Pulo [[Kalimantan]]). Tapi anu jadi éksportir penting kadu nyaéta Thailand, anu sanggup ngamekarkeun [[kultivar]] kalawan kualitas nu unggul. Tempat anu séjén di mana kadu dipelak kaasup ti antarana Mindanao di [[Filipina]], Queensland di [[Australia]], [[Kamboja]], [[Laos]], [[Viétnam]], [[India]], sarta [[Sri Lanka]].
Pamaké anonim