Béda révisi "Urang Sunda"

Taya parobahan ukuran ,  13 tahun yang lalu
m
m (robot Adding: id:Suku Sunda, ms:Sunda)
m (→‎Kasenian: typo)
 
==Kasenian==
Kasenian Sunda anu masih populér di masarakat di antarana [[wayangWayang golékGolék]], [[tembang Cianjuran]], [[penca]], rupa-rupa ibing ([[jaipongan]], [[tari merak]], jsb.), [[calung]], [[degung]], [[angklung]], [[carita pantun]], [[beluk]], jsb.
 
== Ngaran ==
12.294

éditan