Nagri: Béda antarrépisi

256 bita ditambahkeun ,  16 tahun yang lalu
m
ngeusian nagara
(Nagara moved to Daptar nagara)
 
m (ngeusian nagara)
'''Nagara''' nyeta hiji [[wilayah]] di dunya ieu anu kakawasaan dina [[politik]], [[militér]], [[ekonomi]], [[sosial]] atawa [[budaya]]na diatur ku pamerintahan anu aya di wilayah na.
#REDIRECT [[Daptar nagara]]
 
==Tempo oge==
#REDIRECT *[[Daptar nagara]]
 
{{pondok}}
 
[[Kategori:Géografi]]
 
[[id:Negara]]
[[en:Country]]
12.294

éditan