Béda révisi "Fungsi dénsitas probabilitas"

Taya parobahan ukuran ,  15 tahun yang lalu
m
mindahkeun Probability density function ka Fungsi dénsitas probabilitas
m
m (mindahkeun Probability density function ka Fungsi dénsitas probabilitas)
11.779

éditan