Béda révisi "Manyogana"

18 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Nambih: id:Manyōgana
(←Ngabolaykeun révisi 167727 ku Muse Gram (Obrolan))
m (bot Nambih: id:Manyōgana)
[[es:Man'yōgana]]
[[fr:Man'yōgana]]
[[id:Manyōgana]]
[[it:Man'yōgana]]
[[ja:万葉仮名]]
10.259

éditan