Béda révisi "Balubur Limbangan, Garut"

32 bita ditambahkeun ,  14 tahun yang lalu
m
data kacamatan
 
m (data kacamatan)
|dati2=Kabupatén
|nami dati2=Garut
|lega=-7.359 km²ha
|pangeusi=-72.334
|kalurahan=-14 désa
|nami camat=-Drs. Rahmat Wijaya
|kapadetan=-982,93 jiwa/km²
|propinsi=Jawa Barat
}}
23.341

éditan