Béda révisi "23 SM"

25 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Nambih: an:23 aC; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: lt:23 m. pr. m. e.)
m (bot Nambih: an:23 aC; kosmetik perubahan)
'''23 SM''' nyaéta taun ka-23 [[Saméméh Maséhi]] dina [[Kalénder Gregorian]].
 
== Kajadian ==
 
 
== Nu babar ==
 
 
== Nu pupus ==
 
 
== Rujukan ==
<references/>
 
== Tempo ogé ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{kalender-pondok}}
[[Kategori:20-an SM]]
 
[[an:23 aC]]
[[ast:23 edC]]
[[be:23 да н.э.]]
17.474

éditan