Béda révisi "1825"

12 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: hi:१८२५; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: tk:1825)
m (bot Ngarobih: hi:१८२५; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1825''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[gv:1825]]
[[he:1825]]
[[hi:1825१८२५]]
[[hr:1825.]]
[[ht:1825 (almanak gregoryen)]]
17.438

éditan