Béda révisi "1826"

12 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: hi:१८२६; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: tk:1826)
m (bot Ngarobih: hi:१८२६; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1826''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[gv:1826]]
[[he:1826]]
[[hi:1826१८२६]]
[[hr:1826.]]
[[ht:1826 (almanak gregoryen)]]
17.429

éditan