Béda révisi "1848"

12 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: hi:१८४८; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: tk:1848)
m (bot Ngarobih: hi:१८४८; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1848''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
*[[4 Januari]] - [[Katsura Tarō]], [[Perdana Mentri Jepang]] ka-11, 13 jeung 15.
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[gl:1848]]
[[he:1848]]
[[hi:1848१८४८]]
[[hr:1848.]]
[[ht:1848 (almanak gregoryen)]]
17.470

éditan