Béda révisi "1863"

12 bita ditambahkeun ,  13 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: hi:१८६३; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: tk:1863)
m (bot Ngarobih: hi:१८६३; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1863''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[gl:1863]]
[[he:1863]]
[[hi:1863१८६३]]
[[hif:1863]]
[[hr:1863.]]
17.479

éditan