Béda révisi "1866"

12 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: hi:१८६६; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: tk:1866)
m (bot Ngarobih: hi:१८६६; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1866''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
* [[21 Maret]] - [[Wakatsuki Reijirō]], [[Perdana Mentri Jepang]] ka-25 jeung 28.
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[gl:1866]]
[[he:1866]]
[[hi:1866१८६६]]
[[hif:1866]]
[[hr:1866.]]
17.462

éditan