Béda révisi "Kapuloan Sunda Leutik"

49 bita ditambahkeun ,  10 tahun yang lalu
m
bot Nambih: mn:Бага Зондын арлууд; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: cs:Malé Sundy)
m (bot Nambih: mn:Бага Зондын арлууд; kosmetik perubahan)
[[ImageGambar:Nusantara.gif|thumb|300px|right|Perenah kapuloan Sunda Alit di Nusantara]]
'''Kapuloan Sunda Alit''' atawa '''Nusa Tenggara''' nyaéta sakumpulan [[pulo]] di [[Indonésia Wétan]]. Jeung [[Kapuloan Sunda Gedé]] di béh kulon, kapuloan ieu ngabentuk [[Kapuloan Sunda]].
 
== Pamaréntahan ==
Kapuloan Sunda Alit kabagi kana propinsi-propinsi [[Indonésia]] ([[Bali]], [[Nusa Tenggara Kulon]], jeung [[Nusa Tenggara Wétan]]) jeung nagara merdika [[Timor Wétan]].
 
== Daptar parsial ==
* [[Adonara]]
* [[Alor]]
* [[Timor]]
 
== Tempo ogé ==
* [[Nusantara]]
 
[[ko:소순다 열도]]
[[lt:Mažosios Sundos salos]]
[[mn:Бага Зондын арлууд]]
[[ms:Kepulauan Sunda Kecil]]
[[nl:Kleine Soenda-eilanden]]
17.416

éditan