Béda révisi "1903"

14 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: os:1903-æм аз; kosmetik perubahan
m (bot Ngarobih: hi:१९०३)
m (bot Ngarobih: os:1903-æм аз; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1903''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
*[[23 April]] - [[Mas Acé Salmun Raksadikaria]], bujangga, ahli basa jeung sastra Sunda jeung Indonésia
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[nrm:1903]]
[[oc:1903]]
[[os:1903-æм аз]]
[[pam:1903]]
[[pi:१९०३]]
17.467

éditan