Béda révisi "1823"

14 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: os:1823-æм аз; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: tk:1823)
m (bot Ngarobih: os:1823-æм аз; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1823''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[nrm:1823]]
[[oc:1823]]
[[os:1823-æм аз]]
[[pa:੧੮੨੩]]
[[pi:१८२३]]
17.435

éditan