Béda révisi "1825"

10 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: os:1825-æм аз
m (bot Ngarobih: hi:१८२५; kosmetik perubahan)
m (bot Ngarobih: os:1825-æм аз)
[[nrm:1825]]
[[oc:1825]]
[[os:1825-æм аз]]
[[pi:१८२५]]
[[pl:1825]]
2.181

éditan