Béda révisi "Talégong, Garut"

25 bita dipupus ,  15 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (mindahkeun Talegong, Garut ka Talégong, Garut: Basa Sunda)
 
{{Kabupatén Garut}}
{{Talégong, Garut}}
 
{{Kacamatan-pondok}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Taratas kacamatan di Indonésia|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Kacamatan di Indonésia|{{PAGENAME}}]]
[[Kategori:Kacamatan di Jawa Barat|{{PAGENAME}}]]
23.351

éditan