Béda révisi "1895"

10 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: os:1895-æм аз
m (bot Ngarobih: hi:१८९५; kosmetik perubahan)
m (bot Ngarobih: os:1895-æм аз)
[[nrm:1895]]
[[oc:1895]]
[[os:1895-æм аз]]
[[pi:१८९५]]
[[pl:1895]]
2.181

éditan