Béda révisi "1916"

4 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: os:1916-æм аз; kosmetik perubahan
m (bot Ngarobih: os:1916-æм аз)
m (bot Ngarobih: os:1916-æм аз; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1916''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
17.474

éditan