Béda révisi "1936"

2 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: os:1936-æм аз; kosmetik perubahan
m (bot Ngarobih: os:1936-æм аз)
m (bot Ngarobih: os:1936-æм аз; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''1936''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
* [[16 Juli]] - [[Yasuo Fukuda]], [[Perdana Mentri Jepang]] ka-91.
17.467

éditan