Béda révisi "Pakistan"

18 bita dipupus ,  11 tahun yang lalu
m
Malikkeun éditan 92.0.49.21, diganti deui ka vérsi ahir ku MelancholieBot
m (Malikkeun éditan 92.0.49.21, diganti deui ka vérsi ahir ku MelancholieBot)
|image_coat = Coat of arms of Pakistan.png
|symbol_type = Lambang Nagara
|image_map = Pakistan (orthographic projection)LocationPakistan.svg
|national_motto = ''Ittehad, Tanzim, Yaqeen-e-Muhkam''{{spaces|2}}<small>([[Urdu]])<br/>"Kesatuan, Disiplin jeung Kayakinan"</small>
|national_anthem = "[[Qaumi Tarana]]"