Béda révisi "206"

15 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Nambih: fy:206; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: gan:206年)
m (bot Nambih: fy:206; kosmetik perubahan)
Taun ka-'''206''' [[Maséhi]] dina [[Kalénder Grégorian]].
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Nu pupus ==
== Poé peré ==
== Tumbu luar ==
{{kalender-pondok}}
 
[[fi:206]]
[[fr:206]]
[[fy:206]]
[[gan:206年]]
[[gd:206]]
17.475

éditan