Béda révisi "43 SM"

25 bita ditambahkeun ,  11 tahun yang lalu
m
bot Nambih: an:43 aC; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: ja:紀元前43年)
m (bot Nambih: an:43 aC; kosmetik perubahan)
'''43 SM''' nyaéta taun ka-43 [[Saméméh Maséhi]] dina [[Kalénder Gregorian]].
 
== Kajadian ==
 
 
== Nu babar ==
 
 
== Nu pupus ==
 
 
== Rujukan ==
<references/>
 
== Tempo ogé ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{kalender-pondok}}
 
[[af:43 v.C.]]
[[an:43 aC]]
[[ast:43 edC]]
[[be:43 да н.э.]]
17.467

éditan