Béda révisi "Spésifisitas"

42 bita ditambahkeun ,  15 tahun yang lalu
kat, e
m (robot Adding: de:Spezifität)
(kat, e)
Dina [[binary classification|testés binerbinér]], saperti dina testés diagnosa medismédis keur panyakit di hiji wewengkon, '''specificity''' nyaetanyaéta proporsi negatipnéatip bener tina sakabehsakabéh sampel negatipnégatip nu di tesdités, nyaetanyaéta
:<math>{\rm specificity}=\frac{\rm number\ of\ true\ negatives}{{\rm number\ of\ true\ negatives}+{\rm number\ of\ false\ positives}}.</math>
 
==Tempo Ogé==
* [[binary classification|klasifikasi binerbinér]]
* [[receiver operating characteristic]]
* [[sensitivity (tests)]]
* [[statistical significance]]
* [[Type I error]]
 
[[Kategori:Statistik]]
 
[[de:Spezifität]]
Pamaké anonim