Béda révisi "Spésifisitas"

1 bita ditambahkeun ,  15 tahun yang lalu
m
g
(kat, e)
m (g)
Dina [[binary classification|tés binér]], saperti dina tés diagnosa médis keur panyakit di hiji wewengkon, '''specificity''' nyaéta proporsi néatipnégatip bener tina sakabéh sampel négatip nu dités, nyaéta
:<math>{\rm specificity}=\frac{\rm number\ of\ true\ negatives}{{\rm number\ of\ true\ negatives}+{\rm number\ of\ false\ positives}}.</math>
 
23.351

éditan