Béda révisi "24 Juni"

5 bita ditambahkeun ,  12 tahun yang lalu
m
bot Ngarobih: gd:24 an t-Ògmhios; kosmetik perubahan
m (bot Nambih: ab:24 рашәара)
m (bot Ngarobih: gd:24 an t-Ògmhios; kosmetik perubahan)
'''24 Juni''' nyaéta poé ka-175 dina sataun <!--(ka-309 dina [[taun kabisat]]) dina [[kalénder Gregorian]], sésana 57 poé.-->
 
== Kajadian ==
== Nu babar ==
 
== Poé peré ==
 
== Tumbu luar ==
 
{{months}}
{{kalender-pondok}}
 
[[Kategori:Juni]]
 
[[ga:24 Meitheamh]]
[[gan:6月24號]]
[[gd:24 an t-Og-mhiosÒgmhios]]
[[gl:24 de xuño]]
[[gv:24 Mean Souree]]
17.470

éditan