Béda révisi "Romanisasi aksara Jepang"

Taya parobahan ukuran ,  13 tahun yang lalu
m
~
m
m (~)
{{pondok}}
{{Japanese writing}}
'''[[Romanization|Romanisasi]] kecap [[Basa Jepang]]''', nyaeta nuliskeun karakter nu asalna tina tulisan ([[kanji]]) Basa Cina jeung skrip [[syllabary|suku kata]] ([[kana]]) kana hurup Latin, keur kaperluan nuliskeun tanda jalan, ngaran sarta dina kamus jeung teks book keur urang luar nu hayang diajar Basa Jepang.
* [http://intrebari.lx.ro/cnv.htm Converts Romaji to Kana, Hepburn System] Same link with Frames disabled
 
{{pondok}}
[[Category:Romanisasi aksara Jepang|Romanisasi aksara Jepang]]
 
12.294

éditan